KRJ Dental: Detaljenær og professionel fremstiller af E. max kroner

Hos KRJ Dental fremstiller vi en bred variation af både standard og individuelle tandprotetik-produkter- og løsninger. Derfor producerer vi naturligvis også E. max kroner til landets tandklinikker, hvor glaskeramik er blevet anvendt med stor succes over de sidste 20 år. E. max kroners unikke biokompatibilitet, holdbarhed og æstetiske evner har placeret disse på øverste hylde inden for tandpleje- og protetik, og derfor kan du som klinik få fremstillet præcise E. max kroner via vores dentallaboratorium i Roskilde.

Her er, hvad du skal gøre som tandlæge

Der sidder altid fagligt kyndige tandteknikere klar til at i dialog med dig om dine specifikke behov på baggrund af reparationsomfanget, dit valg af slibningsmetode og ønske om cementerinsmuligheder. Afhængigt af omfanget for produktionen af E. max kroner, behøver vi udelukkende at modtage et aftryk – enten scannet eller i silikone – for at starte fremstillingen af din patients E. max kroner. Hertil er muligt at vælge monolitiske kroner af E. max samt kroner af E. max med påbrændt porcelæn. Hvis der er tale om et større erstatningsomfang og særligt i forbindelse med æstetisk præcision, tager vi gerne imod både dig og din patient i vores laboratorium i Roskilde. Vi anvender E. Max i forbindelse med disse produktioner:

 

  • Inlay/onlay
  • Facader og hætter
  • Fuld anatomiske kroner

Et erfarent og serviceorienteret dentallaboratorium

I vores laboratorium er vores team gjort af laboratorietandteknikere med flere årtiers erfaring inden for fremstilling og produktion af fast protetik.

Vi tilbyder et væld af forskellige løsninger inden for kroner, broer, implantatløsninger og midlertidige erstatninger til slidte tandsæt. Alle vores legeringer er CE-mærket og afstemt med Sundhedsstyrelsens krav om fremstilling af medicinsk udstyr, hvilket er din og din patients garanti for kvalitetsrige produkter købt hos danske depoter.

Kontakt os i dag for mere information.

Åbningstider hos KRJ Dental

Mandag
8.00 - 16.00
Tirsdag
8.00 - 16.00
Onsdag
8.00 - 16.00
Torsdag
8.00 - 16.00
Fredag
8.00 - 14.00
Lørdag - søndag
LUKKET