KRJ Dental: Implantatløsninger fremstillet med den nyeste teknologi

Hos KRJ Dental udnytter vi vores fælles fagligheder til at fremstille en bred variation af tandprotetik-produkter til landets tandklinikker. I vores dentallaboratorium i Roskilde producerer vi individuelle såvel som standardløsninger med udgangspunkt i den nyeste teknologi, hvorfor vi kan garantere løsninger, der passer både patientens budget og din tilgang til proceduren. Derfor fremstiller vi også alt inden for implantatløsninger og kroner med udgangspunkt i anerkendte materialer og markedets mest præcise maskiner, så du og din patient kan opnå fuld tilfredshed med protetikken.

Her er, hvad du skal gøre som tandlæge

Inden vi igangsætter fremstillingen af jeres implanter og kroner, tager vi en dialog om ønsker, begrænsninger og behov. Her vil vi gerne høre mere om jeres ønsker for henholdsvis cementeret eller skruet løsninger, samt hvilke tilhørende implantats produkter I har interesse i. Vi fremstiller og leverer implanter, kroner/broer enten i zirkonium, E. max eller metallegeringer på alle abutmenttyper, der er på marked. Disse kan tilpasses alle typer af implantater.

Som udgangspunkt behøver hverken du eller din patient besøger os i laboratoriet, men hvis der er tale om et større erstatningsomfang eller en erstatning med særligt fokus på æstetisk præcision, er I begge velkomne hos os i Roskilde.

Erfaring, kvalitet og service i højsædet

Hos KRJ Dental får du præcise og detaljenære implantater med kroner i højeste kvalitet. Vi har et hold af laboratorietandteknikkere med flere årtiers samlet erfaring inden for fremstilling og produktion af fast protetik.

Alle vores legeringer er CE-mærket og stemmer fuldt overens med Sundhedsstyrelsens krav om fremstilling af medicinsk udstyr. Der sidder altid fagligt kyndige tandteknikere klar til at gå i dialog med dig om dine behov inden for fast protetik og specifikke ønsker til fremstillingsprocessen.

Ring til vores kontor i Roskilde på Sjælland allerede i dag på 39 29 20 00 eller send en mail til info@krj-dental.dk, og så vender vi tilbage til dig.

Åbningstider hos KRJ Dental

Mandag
8.00 - 16.00
Tirsdag
8.00 - 16.00
Onsdag
8.00 - 16.00
Torsdag
8.00 - 16.00
Fredag
8.00 - 14.00
Lørdag - søndag
LUKKET