KRJ Dental: Professionel fremstiller og farvelægger af Zirkonium kroner

Hos KRJ Dental fremstiller vi en bred variation af tandprotetik-produkter til landets tandklinikker med udgangspunkt i de mest avancerede produktionsmaskiner. I vores dentallaboratorium i Roskilde er Zirkonium det materiale, vi anvender allermest, og det har vi stor succes med. Vi fræsser og farvelægger selv al zirkonium efter bl.a vitas farveskala, hvormed vi kan opnå utrolig æstetisk præcision på vegne af din patient. Vi foretager hele fremstillingsprocessen ved hjælp af markedets mest avancerede maskiner, så du og din patient kan opnå fuld tilfredshed med protetikken.

Her er, hvad du skal gøre som tandlæge

Enhver succesfuld fremstilling starter altid med en gennemsigtig dialog mellem dig og os. Her går vi i dialog om din patients ønsker og behov, dine præferencer og jeres fælles muligheder. Vi anvender både opak zirkonium, transparent zirkonium og høj transparant zirkonium og garanterer løsninger, der passer både din patients budget og din tilgang til proceduren. Her kan du vælge en monolistisk krone eller en krone med påbrændt porcelæn. Vi behøver udelukkende modtage et aftryk – enten scannet eller i silikone – for at starte fremstillingen af din patients kroner. Hvis der er tale om et større erstatningsarbejde eller et arbejde, der kræver særlig æstetisk præcision, er både du og din patient naturligvis velkommen til at besøge vores dentallaboratorium i Roskilde, så vi kan skabe den bedst mulige løsning i fællesskab.

Et moderne dentallaboratorium med imødekommende teknikere

Hos KRJ Dental sidder der altid fagligt kyndige tandteknikere klar til at gå i dialog med dig om produktion af fast protetik. Vores team består er tandteknikere med årevis af erfaring i feltet, hvilket giver os en enorm fleksibilitet, der er ment til at komme dig til gode.

Alle vores legeringer er CE-mærket og stemmer fuldt overens med Sundhedsstyrelsens krav om fremstilling af medicinsk udstyr. Det er din og din patients garanti for kvalitetssikre produkter.

Ring til vores kontor på Sjælland allerede i dag på 39 29 20 00 eller send en mail til info@krj-dental.dk, og så vender vi tilbage til dig.

Åbningstider hos KRJ Dental

Mandag
8.00 - 16.00
Tirsdag
8.00 - 16.00
Onsdag
8.00 - 16.00
Torsdag
8.00 - 16.00
Fredag
8.00 - 14.00
Lørdag - søndag
LUKKET